​Ejendomsservice Nordsjælland

HillerødMidt Erhvervsrengøring tilbyder ejendomsservice til nordsjællandske ejendomme. Vores totalkoncept for ejendomme, boliger, andelsbolig- og ejerforeninger er din garanti for den bedste ejendomsservice i Nordsjælland.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring

​Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HillerødMidt Erhvervsrengøring udfører ejendomsservice i Nordsjælland og omegn. Vi passer de fællesarealer på og omkring ejendommen der har brug for løbende rengøring og opmærksomhed.

Fuldstændig ejendomsservice på nordsjællandske ejendomme

Når vi indgår aftale om ejendomsservice for nordsjællandske ejendomme, bolig-, andelsbolig- og ejerforeninger medtager vi alle de fællesarealer, som har brug for regelmæssig rengøring.

Tit og ofte se vi, at ejendommene har indgået aftaler om rengøring og vask af trapper, og glemmer gangarealer, opbevaringsarealer, festlokaler, udendørsarealer og meget andet. HillerødMidt Erhvervsrengøring er din lokale ejendomsservice i Nordsjælland med ekspertise i grundig rengøring. Vi kan give et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud, på de arealer som løbende har behov for at blive gjort rent på, i og omkring jeres ejendom. Få et professionelt syn på opgaven, kontakt os i dag.

Skræddersyet ejendomsservice til nordsjællandske boligejendomme

HillerødMidt Erhvervsrengøring tilbyder et unikt totalkoncept inden for rengøring og ejendomsservice af nordsjællandske boligejendomme.

Vi tilbyder, i samspil med dig og din boligforening (bestyrelse eller lignende), at udarbejde et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vi udfører altid vores arbejde til konkurrencedygtige priser. Dermed kan din ejendom også opnå konstant rene og velholdte fællesarealer, til en overskuelig pris.

Med vores imødekommende personlige service og altid veldefinerede opgaver bliver vores løsning præcis som du ønsker det. Vi lægger stor vægt på jeres tilfredshed, og giver derfor også god rådgivning om rengøring i øvrigt, så vi sammen kan skabe det bedste resultat for jer.

Kontakt din personlige ejendomsservice i Nordsjælland

Har du ubesvarede spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er vi klar til at give dig yderligere oplysninger om vores skræddersyede rengøringsløsninger. Kontakt din lokale og personlige ejendomsservice i Nordsjælland, HillerødMidt Erhvervsrengøring, på telefon 71 99 18 18 eller på e-mail info@hmerhvervsrengoring.dk


Vi laver aftalen som du ønsker det i dag, og gør ordentlig rent hos dig i morgen.

Gratis erhvervsrengøring

Få en gratis og uforpligtende prøverengøring inden en fast aftale.

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook

Kontakt​ vores afdelinger

HillerødMidt Erhvervsrengøring ApS

St. Lyngbyvej 27b

3320 Skævinge

Telefon: 71 99 18 18

E-mail: info@hmerhvervsrengoring.dk

Administration:

Seher Wehnert

E-mail: seher@wehnert.nu

Tlf.: 71 99 18 19

Hovedkontor

HillerødMidt Erhvervsrengøring ApS

CVR: 3671 8099

Nordre Jernbanevej 5a st. th

3400 Hillerød

Tlf.: 71 99 18 18

E-mail: info@hmerhvervsrengoring.dk